Anita`s blogg og butikk
I 16 år har jeg hatt drivhus og kjøkkenhage – og denne gleden vil jeg gjerne dele med dere. Derfor har jeg etablert denne bloggen og butikken, og samtidig gir jeg deg kursprogrammet helt nederst på siden. I bloggen vil jeg skrive om det jeg dyrker, en del dyrketips, og hva du kan lage av alt det gode du dyrker. Intervjuer og filmer vil det også bli. I butikken min finner du noen av oppskriftene produsert som posters og kort, inspirert av Frankrike og rikt illustrert.
Håper du finner dette inspirerende. Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.
Syltet blomkål, fantastisk godt
Sylting er enkelt, og en undervurdert bevaringsmetode, etter min mening, og et godt alternativ til frysing. Jeg syntes ofte at smaken bevares bedre når det er syltet enn har vært frosset. Før vi fikk frys, i riktig gamle dager, var sylting helt vanlig til det meste...
Hjemmelaget chilipasta – Sambal oelek
Når du dyrker mye chili, er det kjekt å ha litt forskjellige oppskrifter. Ikke bare fryse, sylte, lage olje, tørke eller henkoke. Mange har altfor mye chili akkurat nå, og lurer på hvordan de skal bruke alt. Å lage chilipasta er derfor et godt alternativ til alt det...
Hellstrøm`s Piment d`Espelette – en av hans hemmeligheter?
Piment d`Espelette er en mild chili. Han snakket varmt om den under sendingene på Instagram i vår, og i boken «Hellstrøms hemmeligheter» er den en viktig ingrediens i flere av oppskriftene. Og Hellstrøm bruker den i pulverform. «Den vil jeg dyrke selv», tenkte jeg. ...
Chili må vi ha
Ved siden av å ha tomat, agurk og basilikum i drivhuset mitt, digger jeg å ha flere ulike typer chili, og pepper. Og har du ikke drivhus, holder det fint med et vindu. Det morsomme med chili er jo at de er så utrolig ulike – både i utseende og ikke minst i...
Produkter
Vareutvalget i nettbutikken består av en såkalender, posters og kort. Såkalenderen kommer i formatet 16×16 og du ser nærmere beskrivelse ved å klikke på bildet under.
Posters er i 2 forskjellige størrelser, 30×40 og 21×30.
Doble kort, 6 i pakken, ulike motiv, 15×20. Disse er firesidige med trykk foran og bak, og blanke på innsiden, slik at du kan bruke den til å skrive en hilsen. Motivene er som posters.
Oppskrifter på både posters, kort og i såkalenderen.
Posters og kort er tilpasset IKEA og andres standard rammeformat, og sendes uten ramme.
Vi sender i løpet av 24 timer på virkedager.
-
Tilbud!
Kampanje, kjøp 3, betal for 2!
Opprinnelig pris var: kr 567,00.kr 378,00Nåværende pris er: kr 378,00. -
Anitas såkalender i notisbok-format
kr 279,00 -
Tilbud!
Anitas såkalender m/ 2 kortpakker
Opprinnelig pris var: kr 627,00.kr 457,00Nåværende pris er: kr 457,00. -
Tilbud!
Anitas såkalender m/ 1 kortpakke
Opprinnelig pris var: kr 438,00.kr 359,00Nåværende pris er: kr 359,00. -
Pesto – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Rabarbra – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatbruchetta – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatsuppe – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesalt – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesmør – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
6 postkort med 6 ulike motiv i en pakke
kr 189,00
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.
Syltet blomkål, fantastisk godt
Sylting er enkelt, og en undervurdert bevaringsmetode, etter min mening, og et godt alternativ til frysing. Jeg syntes ofte at smaken bevares bedre når det er syltet enn har vært frosset. Før vi fikk frys, i riktig gamle dager, var sylting helt vanlig til det meste...
Hjemmelaget chilipasta – Sambal oelek
Når du dyrker mye chili, er det kjekt å ha litt forskjellige oppskrifter. Ikke bare fryse, sylte, lage olje, tørke eller henkoke. Mange har altfor mye chili akkurat nå, og lurer på hvordan de skal bruke alt. Å lage chilipasta er derfor et godt alternativ til alt det...
Hellstrøm`s Piment d`Espelette – en av hans hemmeligheter?
Piment d`Espelette er en mild chili. Han snakket varmt om den under sendingene på Instagram i vår, og i boken «Hellstrøms hemmeligheter» er den en viktig ingrediens i flere av oppskriftene. Og Hellstrøm bruker den i pulverform. «Den vil jeg dyrke selv», tenkte jeg. ...
Chili må vi ha
Ved siden av å ha tomat, agurk og basilikum i drivhuset mitt, digger jeg å ha flere ulike typer chili, og pepper. Og har du ikke drivhus, holder det fint med et vindu. Det morsomme med chili er jo at de er så utrolig ulike – både i utseende og ikke minst i...
Kursprogram:
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.