Anita`s blogg og butikk
I 16 år har jeg hatt drivhus og kjøkkenhage – og denne gleden vil jeg gjerne dele med dere. Derfor har jeg etablert denne bloggen og butikken, og samtidig gir jeg deg kursprogrammet helt nederst på siden. I bloggen vil jeg skrive om det jeg dyrker, en del dyrketips, og hva du kan lage av alt det gode du dyrker. Intervjuer og filmer vil det også bli. I butikken min finner du noen av oppskriftene produsert som posters og kort, inspirert av Frankrike og rikt illustrert.
Håper du finner dette inspirerende. Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.
Tomatsuppe eller gazpacho – valget er ditt
Tomatsuppe Ingenting er som fullmodne duftende klaser med tomater, og du dyrker de i drivhus eller ute på terrassen. Og hjemmelaget tomatsuppe er det ingenting som slår. Har du ingrediensene i kjøkkenhagen eller kjøleskapet er denne suppen raskt laget. Hvis du ikke...
Cæsarsalat – dressingen gjør susen
Cæsarsalat til 6 personer 1 -2 stk romanosalat – kuttes litt grovt 4 stk. kyllingfileter 6 skiver bacon Ristet pinjekjerner 4-5 cherrytomater ½ agurk i skiver Blomster til pynting Stek kyllingfileter og bacon dagen før, og vask salaten ferdig. Når dagen kommer finner...
Knasende gul paprika blir til ovnsbakt pesto
Når man har i overflod av paprika, er det fint å lage litt forskjellig av den. Her er oppskrift på en god paprikapesto. Paprikapesto 11 små snackpaprika, gule 1fedd hvitløk basilikumsblader 50 gram mandler, skal skoldes 50 gram revet parmesan ca 1/2-1 dl olje Litt...
Knallgode plommer på glass
Denne oppskriften minner meg om mine barndoms søndagsmiddager hos min farmor "Mor i Elvegada", hvor plommer og pærer sto på rekke og rad om høsten, klare til å nytes på vinteren. De smakte himmelsk, og denne oppskriften gjenskaper smaken for meg. Og det beste...
Produkter
Vareutvalget i nettbutikken består av en såkalender, posters og kort. Såkalenderen kommer i formatet 16×16 og du ser nærmere beskrivelse ved å klikke på bildet under.
Posters er i 2 forskjellige størrelser, 30×40 og 21×30.
Doble kort, 6 i pakken, ulike motiv, 15×20. Disse er firesidige med trykk foran og bak, og blanke på innsiden, slik at du kan bruke den til å skrive en hilsen. Motivene er som posters.
Oppskrifter på både posters, kort og i såkalenderen.
Posters og kort er tilpasset IKEA og andres standard rammeformat, og sendes uten ramme.
Vi sender i løpet av 24 timer på virkedager.
-
Tilbud!
Kampanje, kjøp 3, betal for 2!
Opprinnelig pris var: kr 567,00.kr 378,00Nåværende pris er: kr 378,00. -
Anitas såkalender i notisbok-format
kr 279,00 -
Tilbud!
Anitas såkalender m/ 2 kortpakker
Opprinnelig pris var: kr 627,00.kr 457,00Nåværende pris er: kr 457,00. -
Tilbud!
Anitas såkalender m/ 1 kortpakke
Opprinnelig pris var: kr 438,00.kr 359,00Nåværende pris er: kr 359,00. -
Pesto – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Rabarbra – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatbruchetta – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatsuppe – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesalt – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesmør – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
6 postkort med 6 ulike motiv i en pakke
kr 189,00
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.
Tomatsuppe eller gazpacho – valget er ditt
Tomatsuppe Ingenting er som fullmodne duftende klaser med tomater, og du dyrker de i drivhus eller ute på terrassen. Og hjemmelaget tomatsuppe er det ingenting som slår. Har du ingrediensene i kjøkkenhagen eller kjøleskapet er denne suppen raskt laget. Hvis du ikke...
Cæsarsalat – dressingen gjør susen
Cæsarsalat til 6 personer 1 -2 stk romanosalat – kuttes litt grovt 4 stk. kyllingfileter 6 skiver bacon Ristet pinjekjerner 4-5 cherrytomater ½ agurk i skiver Blomster til pynting Stek kyllingfileter og bacon dagen før, og vask salaten ferdig. Når dagen kommer finner...
Knasende gul paprika blir til ovnsbakt pesto
Når man har i overflod av paprika, er det fint å lage litt forskjellig av den. Her er oppskrift på en god paprikapesto. Paprikapesto 11 små snackpaprika, gule 1fedd hvitløk basilikumsblader 50 gram mandler, skal skoldes 50 gram revet parmesan ca 1/2-1 dl olje Litt...
Knallgode plommer på glass
Denne oppskriften minner meg om mine barndoms søndagsmiddager hos min farmor "Mor i Elvegada", hvor plommer og pærer sto på rekke og rad om høsten, klare til å nytes på vinteren. De smakte himmelsk, og denne oppskriften gjenskaper smaken for meg. Og det beste...
Kursprogram:
Hvitløkskurs – torsdag 20. og mandag 24. juli (dette siste er fulltegnet)
Moro at det er så stor interesse for å dyrke Valdres hvitløken. Bli med på kurs, bli inspirert til kjøkkenhage og dyrking av hvitløk. Og få hvitløk med deg hjem ! Å dyrke hvitløk er facinerende. Å lære om dyrking og bruk av både selve løken, piruettene, bulbillene er...
Tirsdag 9. mai ønsker jeg velkommen til kjøkkenhagekurs!
Jeg gleder meg til å holde åpen kjøkkenhage og drivhus. Denne ettermiddagen/kvelden skal vi lære om jorden som er det viktigste for å lykkes med grønnsaksdyrking. Vi ser også på Bokashi, og snakker om drivhus, og selvsagt tar vi en runde i kjøkkenhagen for å se...
Fulltegnet ! Bli med å høste og lære om hvitløk – kurs
Torsdag 22. juli kl 10.00 – 13.00 på Stangenes Å dyrke hvitløk er facinerende. Å lære om dyrking og bruk av både selve løken, piruettene, bulbillene er en viktig del av det å foredle løken. I «Drivhuset mitt» dyrker vi Valdres, en hvitløk som på kort tid har blitt...