fbpx

Pizzasnurrer av restene

Tidligere i bloggen min har jeg anbefalt deg å lage 8 pizzabunner i slengen. Du lager det av 1 kg mel, og deler den opp i 8 emner som puttes i plastpose. Og legges i kjøleskapet.

Deigen kan oppbevares inntil 14 dager.

Forrige helg laget jeg like godt 16 pizzabunner hvor 13 av disse ble brukt i løpet av et par dager. Til selskapelighet.

Ferdige på stekebrettet, men først litt etterheving.

Siden jeg hadde igjen både ost, tomatsaus og skinke, fant jeg ut at jeg ville bruke dette til pizzasnurrer. Da var oppskriften enkel: Bare å kna de tre deigene sammen, kjevle de ut til et rektangen, la de hvile litt, og så fylle på tomatsaus, ost og skinke.

Deretter ble hele deigen rullet sammen, som til en rullekake, og vi kuttet det opp i ca 2 cm store skiver og la på bakepapir på stekebrettet. De stekte ca 20 minutter på 180 grader.

Med litt salat, god olje ringlet over – ble dette en kjempegod lunsj.

#spisoppmatendin

Vel verd å prøve.

Her finner du oppskriften på deigen: Ruccola på pizzaen – og pizzaoppskrift

Siste innlegg

Tomatsuppe eller gazpacho – valget er ditt

Tomatsuppe Ingenting er som fullmodne duftende klaser med tomater, og du dyrker de i drivhus eller ute på terrassen. Og hjemmelaget tomatsuppe er det ingenting som slår. Har du ingrediensene i kjøkkenhagen eller kjøleskapet er denne suppen raskt laget. Hvis du ikke...

Cæsarsalat – dressingen gjør susen

Cæsarsalat til 6 personer 1 -2 stk romanosalat – kuttes litt grovt 4 stk. kyllingfileter 6 skiver bacon Ristet pinjekjerner 4-5 cherrytomater ½ agurk i skiver Blomster til pynting Stek kyllingfileter og bacon dagen før, og vask salaten ferdig. Når dagen kommer finner...

Knasende gul paprika blir til ovnsbakt pesto

Når man har i overflod av paprika, er det fint å lage litt forskjellig av den. Her er oppskrift på en god paprikapesto. Paprikapesto 11 små snackpaprika, gule 1fedd hvitløk basilikumsblader 50 gram mandler, skal skoldes 50 gram revet parmesan ca 1/2-1  dl olje Litt...

Knallgode plommer på glass

  Denne oppskriften minner meg om mine barndoms søndagsmiddager hos min farmor "Mor i Elvegada", hvor plommer og pærer sto på rekke og rad om høsten, klare til å nytes på vinteren. De smakte himmelsk, og denne oppskriften gjenskaper smaken for meg. Og det beste...

Sommerruller fra Stangenes

Disse sommerrullene har sin opprinnelige fra kokeboken «Alt asiatisk» av Elisabeth Le. Jeg har gjort noen korrigeringer ved å putte inn både koriander, hvitløk og chili. De asiatiske smakene kommer bedre til sin rett, ved å gjøre det, syntes jeg. Ellers er fordelen at...