Tidligere i bloggen min har jeg anbefalt deg å lage 8 pizzabunner i slengen. Du lager det av 1 kg mel, og deler den opp i 8 emner som puttes i plastpose. Og legges i kjøleskapet.
Deigen kan oppbevares inntil 14 dager.
Forrige helg laget jeg like godt 16 pizzabunner hvor 13 av disse ble brukt i løpet av et par dager. Til selskapelighet.
Siden jeg hadde igjen både ost, tomatsaus og skinke, fant jeg ut at jeg ville bruke dette til pizzasnurrer. Da var oppskriften enkel: Bare å kna de tre deigene sammen, kjevle de ut til et rektangen, la de hvile litt, og så fylle på tomatsaus, ost og skinke.
Deretter ble hele deigen rullet sammen, som til en rullekake, og vi kuttet det opp i ca 2 cm store skiver og la på bakepapir på stekebrettet. De stekte ca 20 minutter på 180 grader.
Med litt salat, god olje ringlet over – ble dette en kjempegod lunsj.
#spisoppmatendin
Vel verd å prøve.
Her finner du oppskriften på deigen: Ruccola på pizzaen – og pizzaoppskrift