Om meg

Ikke kan jeg skryte på meg at jeg har lang erfaring, ei heller at jeg er utdannet i dette faget. Det jeg kan skryte på meg er at jeg ikke er redd for å prøve og feile. Det hender rett som det er at jeg har blandet feil jord, eller gjødslet for mye, at frøene ikke spirer, at det kommer lus på mynten eller at maurene i drivhuset irriterer.  Kanskje er min største svakhet at jeg er for ambisiøs med tanke på mengden frø jeg putter i jorden, og får dårlig samvittighet hvis de små spirene ikke blir ivaretatt videre.

Det jeg imidlertid kan skryte på meg – er at jeg så ofte det lar seg gjøre – bruker fritiden min i drivhuset, at jeg utnytter alt jeg kan utnytte til det beste for familie & venner. Jeg er stolt over å kunne titulere meg med uprofesjonell småbruker og drivhusentusiast. For meg er det en ærestittel.

Mine planer er å blogge fra drivhuset, men også skrive om saker som er nær beslektet, sånn som urtehaven, naturen vår, og ikke minst god mat – laget fra bunnen av, og mye av det med selvdyrkede varer – i hvert fall i sesongen.